Ga naar hoofdinhoud

Van stage naar baan. Na een succesvolle stageperiode kreeg Devon de kans om stappen te zetten naar een nieuwe uitdagende functie bij New Energy Systems. Doorgroeien? Dat doe je zo!

“In de periode van 7 februari 2022 tot 15 juni 2022 heb ik mijn afstudeerstage gedaan bij New Energy Systems in Schimmert. Tijdens mijn stage heb ik gewerkt in verschillende disciplines waarbij mijn kennis werd uitgebreid op meerdere vlakken. Denk hierbij aan werken in de praktijk bij het aanleggen van warmtepompen en zonnepanelen. Daarnaast heb ik tekeningen gemaakt voor verschillende ontwerpen.

Na het afronden van mijn stageperiode kreeg ik een contract aangeboden. Zo kon ik bij New Energy Systems aan de slag als werkvoorbereider voor zakelijke projecten met zonnepanelen. Ik ben verantwoordelijk voor het ontwerpen van zonnestroom-installaties waarvan de monitoring ook een onderdeel is. Indien er een storing komt, moet dit gemeld en opgelost worden. In het begin was de functie nog even wennen. Maar met de juiste hulp en begeleiding van New Energy Systems heb ik mijn vaardigheden verbeterd en mijn ervaring in de functie van werkvoorbereider kunnen uitbreiden.

New Energy Systems is een ideaal bedrijf voor een afgestudeerde student of voor een student die zoekt naar een stage. Binnen het bedrijf is er de juiste kennis beschikbaar en word je goed geholpen in een prettige omgeving.”
Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Bekijk de vacatures