Ga naar hoofdinhoud
Open sollicitatie

New Energy Systems biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daar weet Vivien alles van! Ze begon als invalkracht en werd al snel salesmedewerker bij de binnendienst.

“Ik zorg ervoor dat mijn collega’s van de afdeling verkoop een goed ingedeelde planning hebben. Daarvoor bel ik met onze klanten, bespreek hun wensen en naar aanleiding daarvan plan ik een afspraak voor ze in met de juiste adviseur.

Als salesmedewerker bij de binnendienst heb je een breed takenpakket. Zo beantwoord ik ook de telefoon en zorg ik ervoor dat iedereen bij de juiste afdeling terecht komt. Het doen van administratie is mij ook niet vreemd. Ik verwerk ondertussen alle wijzigingen die binnenkomen via de mail en zorg dat iedereen de juiste informatie ontvangt, zowel de klanten als mijn collega’s.

Mijn collega’s staan ook altijd klaar om te helpen en we helpen elkaar graag op weg.

Dit maakt ook dat de sfeer op de werkvloer heel fijn is. Dat vind ik het leukste aan mijn werk. Het is altijd heel gezellig met de collega’s!”
Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Bekijk de vacatures