Ga naar hoofdinhoud

Dagelijks gaan er honderden producten de deur in en uit. Als magazijnchef zorgt Stan ervoor dat zowel zijn collega monteurs als onze klanten verzekerd zijn van de juiste materialen.

Ik ben Stan Tijssen uit Genhout. 3 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de opleiding Bedrijfseconomie in België. Daarna ben ik de BBL opleiding Logistiek Supervisor gaan volgen en gaan werken bij New Energy Systems in Schimmert. Bij New Energy Systems kon ik mijn vaardigheden volledig inzetten.

Begin 2022 heb ik mijn opleiding mogen afronden en ben ik in dienst als Logistiek Supervisor.

In deze functie voer ik verschillende taken uit in het magazijn zoals: het magazijn onderhouden, orders pikken en het boeken van orders. Deze taken voer ik met plezier uit en krijg ik iedere dag de kans mezelf verder te ontwikkelen binnen het bedrijf.

New Energy Systems is een bedrijf waar ik met veel plezier en enthousiasme werk. Een dag van een magazijnchef is iedere dag anders. Gelukkig ben je niet alleen, er lopen fijne collega’s om je heen voor een prettige samenwerking.

Bekijk de vacatures