Ga naar hoofdinhoud

Als monteur ga je dagelijks op pad om bij mensen thuis of bij bedrijven zonnepanelen, warmtepompen of laadpalen te installeren of om er onderhoud aan te plegen. Je komt dus op veel verschillende plekken en ziet veel verschillende situaties. Je werkt met een klein team op locatie waardoor je een hoge mate van zelfstandigheid hebt. Door je kennis, ervaring en inzicht weet je als monteur oplossingen aan te dragen en ten uitvoer te brengen die zorgen voor een veilige afronding van een project met hoge kwaliteit.

Veiligheid en kwaliteit zijn twee van onze drie pijlers. Daarom krijg je de beschikking over alle materialen die nodig zijn om je werkzaamheden veilig en kwalitatief goed uit te voeren. Om onze pijlers te waarborgen en jouw te blijven motiveren ondersteunen we je met opleidingen en trainingen zodat niet alleen wij maar ook jij kunt blijven groeien.

Ben jij geïnteresseerd in een baan als zonnepanelenmonteur of warmtepompmonteur of een van onze andere uitdagende functies? Bekijk dan eens vacatureoverzicht.

Bekijk de vacatures