Ga naar hoofdinhoud

Monteurs spelen een grote rol bij de klant

Microz B.V. uit Geleen kiest voor zonnepanelen en omvormers van New Energy Systems. Niet alleen omdat we producten van een hoge kwaliteit leveren maar ook omdat directeur Mareno Lübkemann overtuigd is van onze service en advies. Onze monteurs spelen een grote rol.

Tijdens het adviestraject raakte Mareno zo enthousiast over onze samenwerking en de verduurzaming van zijn bedrijfspand dat hij contact opnam met onze marketingafdeling met de vraag of we samen konden werken voor de productie van een promotiefilmpje. Met het filmpje wilde hij de nieuwbouw en de daarvoor gemaakte verduurzaming van zijn bedrijfsprocessen laten zien aan de buitenwereld. Natuurlijk zijn we de samenwerking met Microz aangegaan.

De marketingafdeling van New Energy Systems stelde vlot een script samen en schakelde Maxivision in voor de videoproductie. Enkele dagen later, tijdens de montage van de zonnepanelen, werden de filmopnames gemaakt en werden onze monteurs voor één dag figurant.

Dankzij de presentatie skills van Mareno en het enthousiame van onze monteurs zijn er geweldige opnames gemaakt waarmee we aan de slag zijn gegaan voor de montage van het promotiefilmpje. Daarnaast beschikten we over voldoende video materiaal dat onze marketingafdeling besloot er een wervingsvideo van te maken.

Nadat de promotiefilm door zowel Microz als New Energys Systems via social media was gedeeld en inmiddels 2189 impressie heeft, kijkt onze marketeer John tevreden terug op een geslaagd project en samenwerking met Maxim van Mixivsion, Mareno en natuurlijk de collega’s die zich enthousiast lieten filmen en af en toe wat handelingen extra moesten doen om een goed shot te krijgen.

zoek jij ook enthousiaste en collegiale collega’s en ben je toe en je volgeden carrière stap als bijvoorbeeld zonnepanelenmonteur of warmtepompmonteur? Bekijk dan welke mogelijkheden we hebben.

Bekijk de vacatures