Ga naar hoofdinhoud

Wij zijn New Energy Systems

Nederland verduurzaamt in rap tempo. Vooral met zonnestroom- en warmtepompsystemen maken mensen grote stappen naar een duurzaam thuis. New Energy Systems begeleidt klanten bij elke stap! Ons team bestaat uit deskundige professionals zoals adviseurs, engineers en installateurs. Zij vormen het fundament waarop onze klanten kunnen bouwen. Niet voor niets beveelt 99% van onze klanten ons aan als leverancier van duurzame energieoplossingen!

Wij zijn gespecialiseerd in systemen voor het opwekken van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven en agrariërs. Sinds de oprichting in 2008 hebben we al ruim 6.500 projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. En daar zijn we trots op!

Wij hechten veel waarde aan een veilige werkomgeving en daarom staan onze twee pijlers veiligheid en kwaliteit altijd voorop. We zijn dan ook VCA** gecertificeerd en aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals HollandSolar en Techniek Nederland. Daarnaast hebben we diverse InstalQ erkenningen. Wil je meer weten over ons, zoals ons productassortiment? Kijk dan op www.newenergysystems.nl.

Werken bij New Energy Systems

Zonder gemotiveerd personeel kunnen we geen duurzame oplossingen verkopen. Daarom besteden we veel aandacht aan onze medewerkers met een intensieve begeleiding en inwerkperiode. Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden om je persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen door het volgen van opleidingen, cursussen of trainingen.

Werken bij New Energy Systems is niet alleen werken in de techniek, maar samen werken aan de toekomst.

Wat maakt ons sterk?

Als professional van New Energy Systems ben je onderdeel van een hecht team met collega’s. Samen bouwen we aan een duurzaam thuis voor onze klanten. Al onze kennis en kunde bundelen we samen, zodat onze klanten altijd de juiste oplossing in huis krijgen.

Jouw toekomst is
ook onze toekomst!

Je hebt je toekomst zelf in de hand maar wij ondersteunen je in jouw ontwikkeling. Immers is jouw toekomst ook onze toekomst. Daarom werken we samen met Wij Techniek waarmee we samen je ontwikkeling kunnen uitstippelen.

VacaturepaginaNeem contact op