Ga naar hoofdinhoud

Maak kennis met de teams van New Energy Systems. We hebben inmiddels ruim tachtig medewerkers in dienst. Daarnaast maken we ook gebruik van ZZP’ers en uitzendkrachten.

Monteurs

Onze monteurs zijn onderverdeeld in montageteams en gaan dagelijks op pad met hun eigen mobiele werkplaats. Veiligheid en kwaliteit staan voor ons voorop en daarom is iedereen voorzien van alle benodigde veiligheidsmaterialen, zoals dakrandbeveiliging, valgordels en steigers.

Wij zijn trots op onze vakkundige monteurs die dagelijks de montage doen van vaak complexe en uitdagende projecten.  Hierbij stellen ze de klant altijd centraal en is er tijd om de klant deskundig te informeren en adviseren over de werkzaamheden.

Engineers

Onze engineers zijn de schakel tussen de adviseurs en de monteurs. Alle installaties worden door onze engineers zorgvuldig ontworpen, berekend en voorbereid voor montage. Ze zorgen ervoor dat de klant de beste opstelling met het hoogste rendement krijgt.

Een deel van onze engineers vormt de service afdeling. Zij verzorgen de monitoring en het onderhoud van de projecten en staan klanten bij wanneer problemen zijn met de installatie.

Adviseurs

Het contact met en de aandacht voor onze klanten is het uitgangspunt voor onze adviseurs. Ze betrokken bij de wensen en vragen van de klant en verdiepen zich in wat kan en niet kan. Daarbij staat een duidelijke en persoonlijke communicatie voorop. Op die manier zorgen adviseurs ervoor dat iedereen weet wat er verwacht wordt, waardoor een project zowel voor de klant als voor onze monteurs soepel verloopt.

Staf

Onze stafafdelingen bestaan uit administratie, human resources, marketing & communicatie en kwaliteit & veiligheid. Zij bewaken en ondersteunen de primaire processen binnen onze organisatie. De belangrijkste kwaliteit van onze stafafdelingen is de klantgerichtheid.

Directie

Peter Debije en Nico Eurelings vormen de directie van New Energy Systems. Vanuit hun technische achtergrond, startten Peter en Nico in 2008 New Energy Systems in Schimmert. New Energy Systems is één van de grootste aanbieders van zonnepanelen en warmtepompen voor de particuliere, zakelijke en agrarische markt.

Jouw toekomst is
ook onze toekomst!

Je hebt je toekomst zelf in de hand maar wij ondersteunen je in jouw ontwikkeling. Immers is jouw toekomst ook onze toekomst. Daarom werken we samen met Wij Techniek waarmee we samen je ontwikkeling kunnen uitstippelen.

VacaturepaginaNeem contact op