Ga naar hoofdinhoud
SolarEdge producttraining 2022

… tijdens de SolarEdge Roadshow 2022

Op 22 juli 2022 zijn onze medewerkers tijdens de SolarEdge Producttraining weer volledig bijgespijkerd over de vernieuwingen en mogelijkheden van de SolarEdge producten.

Commercieel Key Account Manager Koen van Seccelen en Technical Marketing Engineer Ooz Atilgan informeerden onze medewerkers tijdens SolarEdge Producttraining over het vernieuwde assortiment en bespraken de uitgebreide mogelijkheden van de commerciële en residentiële oplossingen voor een volledig geïntegreerd energiesysteem.

Tijdens de training kregen onze medewerkers de kans om dieper in te gaan op de gepresenteerde oplossingen door het stellen van technische vragen en werden de gevolgen en mogelijkheden voor concrete klantcases behandeld.

Met name de opslagmogelijkheden van de SolarEdge Energy Bank trok de aandacht van onze collega’s. Maar ook de mogelijkheden van de energymanagementproducten uit het Smart Energy assortiment en de mogelijkheden om oudere producten geschikt te maken voor vernieuwde toepassingen door het retrofit concept waren zeer interessant.

Wij willen SolarEdge en met name Koen en Ooz bedanken voor hun enthousiasme tijdens deze SolarEdge Producttraining.

Vind jij duurzame energietoepassingen interessant en ben je technisch onderlegd? Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Houd dan onze vacatures in de gaten en solliciteer!

Bekijk de vacatures