Ga naar hoofdinhoud
veilig werken stimuleren wij met het geven van een maandelijkse toolbox

Veilig werken begint met kennis

Veiligheid op de werkvloer is een van onze drie kernwaarden. Daarbij vormt kennis over veilig werken het startpunt om onze medewerkers bewust te maken over de aandachtspunten en hulpmiddelen. Daarom geven we maandelijks een toolbox training. Tijdens deze training besteden we kort en bondig aandacht aan een onderwerp over veiligheid.

Fysieke belasting is één van de onderwerpen die een rol speelt bij een veilige werkomgeving. Onze monteurs monteren dagelijks zonnepanelen of warmtepompen waarbij ze handelingen verrichten zoals: tillen, trekken en duwen. Deze handelingen geven een fysieke belasting aan het lichaam. Daarom is het belangrijk dat onze medewerkers bewust zijn van de manieren waarop deze belasting tot een minimum kan worden beperkt.

Tijdens deze toolbox training worden onze medewerkers gewezen op de vormen van fysieke belasting en geven we praktijkvoorbeelden. Vervolgens bespreken we tips en tricks waarmee medewerkers aan de slag kunnen om overbelasting van het lichaam te voorkomen. Met een korte quiz wordt de kennis van de groep getest. Vervolgens is er ruimte om dieper op het onderwerp in te gaan door het stellen van vragen.

De toolbox trainingen zijn een geïntegreerd onderdeel van ons traingingsprogramma. Daarmee besteden we continu aandacht aan de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van onze medewerkers. Naast de toolbox trainingen kunnen onze medewerkers trainingen, cursussen en opleidingen volgen waarmee ze hun kennis vergroten om vakinhoudelijk te groeien. Op die manier dragen we allemaal bij aan de kwaliteitsverbetering van onze service en diensten. Wij motiveren onze medewerkers om te blijven werken en leren. Zo blijven we de beste in ons vakgebied.

Vind jij persoonlijke en vakinhoudelijke groei belangrijk? Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Houd dan onze vacatures in de gaten en solliciteer!

Bekijk de vacatures