Ga naar hoofdinhoud

New Energy Systems biedt uitgebreide mogelijkheden om al lerend ervaring op te doen in het technische werkveld. Dit kan via een stage of een BBL-traject, maar ook voor zij-instromers hebben we plek! Zo kun leren en werken en krijg je in korte tijd alle skills om direct aan de slag te gaan als zonnepanelenmonteur.

Jouw toekomst is ook onze toekomst
Onze markt staat niet stil en de technieken ontwikkelen zich razendsnel. Om onze kwaliteit te waarborgen investeren we niet alleen in onze producten, maar nog veel meer in onze medewerkers en de hulpmiddelen die ze nodig hebben om een project uit te voeren. Onze medewerkers blijven werken en leren om de beste te blijven in het vakgebied.

Je hebt je toekomst zelf in de hand, maar wij ondersteunen je in je ontwikkeling. Daarmee is jouw toekomst ook onze toekomst. Daarom werken we samen met Wij Techniek, zodat we samen je ontwikkeling kunnen uitstippelen.

Jouw toekomst is
ook onze toekomst!

Je hebt je toekomst zelf in de hand maar wij ondersteunen je in jouw ontwikkeling. Immers is jouw toekomst ook onze toekomst. Daarom werken we samen met Wij Techniek waarmee we samen je ontwikkeling kunnen uitstippelen.

VacaturepaginaNeem contact op