Ga naar hoofdinhoud

Als zij-instromer direct aan de slag met ons leerwerktraject

Wij groeien hard en hebben altijd plek voor kandidaten die willen (mee)groeien! Ook als je nog geen werkervaring of geschikte opleiding hebt ben je van harte welkom. Daarom hebben we een uniek leerwerktraject opgesteld in samenwerking met het UWV. Als zij-instromer kun je jezelf ontwikkelen en direct aan de slag als zonnepanelenmonteur . Laten we samen jouw talent ontdekken!

Als zonnepanelenmonteur ben je samen met team verantwoordelijk voor het plaatsen én installeren van zonnestroomsystemen op de daken van onze klanten. Jouw taak focust voornamelijk op de montage van de panelen. Dankzij jouw kennis op het gebied van elektrotechniek weet je de zonnepanelen te koppelen aan de omvormers, zorg je voor een nette eindafwerking en de inbedrijfstelling van het systeem.

Stap 1

Solliciteer

Laat ons weten dat je aan de slag wil als zonnepanelenmonteur

Stap 2

Kennismaking

Eerste gesprek met uitzendbureau en New Energy Systems. Je ontvangt meteen salaris

Stap 3

8 weken meewerken

Je gaat direct aan de slag met een ervaren team. Na 8 weken volgt een beoordelingsgesprek.

Stap 4

Start opleiding

Zijn we beiden tevreden over de samenwerking dan start je met de praktijkopleiding BDA bouwkundige montage van zonne-energiesystemen.

Stap 5

Contract bij NES

Bij gebleken geschiktheid en het behalen van je opleiding, treed je na 6 maanden in dienst bij New Energy Systems én ontvang je een loonsverhoging conform het puntensysteem.

Solliciteer direct

Jouw toekomst is
ook onze toekomst!

Je hebt je toekomst zelf in de hand maar wij ondersteunen je in jouw ontwikkeling. Immers is jouw toekomst ook onze toekomst. Daarom werken we samen met Wij Techniek waarmee we samen je ontwikkeling kunnen uitstippelen.

VacaturepaginaNeem contact op