Ga naar hoofdinhoud

Begeleiding

Eenmaal in dienst werken we samen aan je persoonlijke en vakinhoudelijke groei. Dit doen we met intensieve begeleiding, waarbij je ook op eigen initiatief kunt aangeven in welke richting je meer kennis wil opdoen. Zo ondersteunen we je bij het volgen van opleidingen en cursussen die nodig zijn voor jouw rol binnen de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van het BE-rijbewijs, VCA-certificering of het heftruck-certificaat.

Skillskompas

Veiligheid is een van onze drie pijlers. Daarom stimuleren we naast het volgen van vakinhoudelijke opleidingen ook het volgen van veiligheidstrainingen en bieden we jaarlijks de Basic Life Support training aan via onze partner Acaleph.

We zijn een groeiend bedrijf en willen dat onze medewerkers met ons meegroeien. Daarom willen we graag weten waar jij in uitblinkt. Met het Skillskompas leggen we alle opleidingen en cursussen die je volgt en de door jou opgedane kennis en vaardigheden vast. Op die manier krijgen we een goed beeld van jouw vaardigheden en groeikansen en kunnen we je naar een nog hoger niveau begeleiden.

Bekijk de vacatures

Jouw toekomst is
ook onze toekomst!

Je hebt je toekomst zelf in de hand maar wij ondersteunen je in jouw ontwikkeling. Immers is jouw toekomst ook onze toekomst. Daarom werken we samen met Wij Techniek waarmee we samen je ontwikkeling kunnen uitstippelen.

VacaturepaginaNeem contact op