Ga naar hoofdinhoud

“Als adviseur bij New Energy Systems ben je geen verkoper van zonnepanelen. Je bent een echte adviseur met goed commercieel inzicht. Klanten zoeken een oplossing voor de verduurzaming van hun huis of onderneming. Wij bieden oplossingen die vaak nogal technisch ingewikkeld zijn en een grote financiële impact hebben. Daarnaast zijn er heel veel aanbieders waardoor het voor klanten moeilijk wordt een goede afweging en keuze te maken.

Als adviseur ga je met de klant in gesprek en doorgrond je de wensen en mogelijkheden. Je neemt de klant mee in zijn keuzeproces door alle vragen te beantwoorden en in kaart te brengen wat kan en niet kan. Je legt de klant ook uit wat er moet gebeuren naast de installatie van de zonnepanelen, zoals het uitbreiden van de meterkast, het aanvragen van een grotere netaansluiting en subsidiemogelijkheden. Welke werkzaamheden zijn nodig om alles zo goed en netjes mogelijk op te leveren? Ook dat bespreek je met de klant. Samen maak je duidelijke afspraken, zodat de klant en je collega’s van de uitvoering niet voor verrassingen komen te staan.

Het is dus een zeer afwisselende, maar ook uitdagende functie waarin goede communicatie met klanten en collega’s erg belangrijk is. Dit zorgt er wel voor dat je precies weet waar je aan toe bent en er een groot onderling vertrouwen ontstaat.”
Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Bekijk de vacatures